Arhivă

Întâlnire Regională de Tineret la Biserica Penticostală ”Betania” din Rogoz de Beliu, comuna Craiva.

Întâlnire Regională de Tineret la Rogoz de Beliu. 31.03.2018.
Ultima zi din luna Martie a anului 2018 a adus o părtășie din Cuvânt, Cântare, Poezie și Rugăciune la Biserica Penticostală ”Betania” din Rogoz de Beliu, comuna Craiva, Județul Arad, pentru tinerii penticostali din Regiunea 7! A fost o seară de har! Au fost prezenți tineri din bisericile penticostale din localitățile: Ineu, Iermata, Moroda, Şicula, Gurba, Bocsig, Groşeni, Codru, Stoineşti, Rogoz, Chier, Arad, Mocrea, Bocsig Gară, Beliu, Agrijul Mic. Slavă Domnului! Cuvântul Lui Dumnezeu a fost predicat de fratele Eliazar Pripon de la Biserica Penticostală din Micalaca, Municipiul Arad. 

Dumnezeu să răsplătească conducerii bisericii locale pentru ospitalitate și primire, slujitorilor pentru slujire, tinerilor pentru prezență și implicare iar învățătorilor de tineret pentru tot efortul care îl fac de fiecare dată pentru a se asigura că tinerii vin la Întâlnirile Regionale de Tineret. Dumnezeu să binecuvânteze și șoferii care și-au pus mașinile la dispoziția fraților și surorilor, pentru a face posibilă părtășia noastră în număr cât mai mare. Slăvit să fie Dumnezeu pentru toată lucrarea săvârșită spre zidirea, îmbărbătarea, mustrarea și mângâierea noastră!

Comentariile sunt închise pentru Întâlnire Regională de Tineret la Biserica Penticostală ”Betania” din Rogoz de Beliu, comuna Craiva.