Noutăţi

A treia persoană care beneficiază de proiectul ”Pâinea Noastră cea de Toate Zilele!

Soluția găsită de doamna asistent medical comunitar – Iercoșan Adriana, dă rezultate. O a treia persoană a fost asigurată medical și s-a început procedurile pentru a fi internată într-un centru care corespunde cu nevoile, tratamentul și îngrijirea necesară. 

Asociația Timotei Ineu ajută aceste persoane prin proiectul ”Pâinea Noastră cea de Toate Zilele!”, proiect având scopul caritabil de a ajuta persoanele fără venit și fără posibilități în a se întreține, care nu beneficiază de ajutor de stat, pensie sau ajutor din partea familiei, fiind lipsiți de orice venit pentru a duce un trai decent și a avea vre-o posibilitate în a își procura medicamentele sau tratamentul necesar.

Suntem recunoscători Lui Dumnezeu pentru că poartă de grijă financiar dar și  doamnei Adriana pentru demersurile legale.

Cât costă viața unui om? Răspunsul ne este dat de către asigurarea CASS: 190 de lei!

Dacă doriți să ne sprijiniți efortul în a salva vieți sau măcar a le asigura îngrijirea paleativă a oamenilor care nu mai au pe nimeni și nimic, vă rugăm să o faceți contribuind financiar prin donații către Asociația Timotei Ineu. Fie la sediul organizației, fie la  în contul organizației : cod client 3512113 sau pe contul IBAN în RON: RO83BTRLRONCRT0351211301

Dumnezeu să vă răsplătească binefacerea, dragostea și dărnicia!

Comentariile sunt închise pentru A treia persoană care beneficiază de proiectul ”Pâinea Noastră cea de Toate Zilele!