Noutăţi

Încă o persoană din Orașul Ineu beneficiază de îngrijire!

Ne bucurăm că prin colaborare cu instituțiile statului și alături de oameni care au un suflet mare, am reușit să ajutăm încă o persoană din Orașul Ineu. Suntem împlinitori ai Sfintelor Scripturi dacă facem bine celor din jurul nostru! Astfel de ajutor a avut nevoie un domn care nu a realizat nici un venit, nu are familie și nici posibilități materiale pentru a beneficia de îngrijire medicală. Prin doamna asistent medical comunitar a Primăriei Orașului Ineu – Iercoșan Adriana, am primit o donație în scopul plății asigurărilor sociale pentru acestă persoană. Datorită asigurării sociale de care beneficiază acum, persoana a fost primită la Centrul de Paleative din Tinca, unde beneficiază de tratament și cel mai important, este împreună cu alte persoane – singurătatea fiind cea mai grea boală… 

Facem tot ce putem pentru persoanele care nu au pe nimeni și care nu au posibilități materiale, ca să fie internate într-un centru de îngrijire paleativă pentru a beneficia tratament și de compania altor oameni, aceștia formând într-un final o familie, nemaifiind singuri!

Dumnezeu să răsplătească bunătatea, efortul și ajutorul financiar pe care doamna Adriana l-a primit din partea autorităților locale și a celor care au pus din puținul lor, pentru a acoperi acestă cheltuială. 

200 de lei să coste viața unui om? Înseamnă că merită să facem tot ce ne stă în putință pentru viața semenilor noștri! 

Vă mulțumim pentru susținere și donații! Vă mulțumim pentru rugăciuni și suport logistic!

  • Filipeni 1:4 ”În toate rugăciunile mele mă rog pentru voi toţi, cu bucurie, (…)”
  • Psalmii 37:16 ”Mai mult face puţinul celui neprihănit, decât belşugul multor răi.”
  • 2 Corinteni 12:15 ”Şi eu voi cheltui prea bucuros din ale mele şi mă voi cheltui în totul şi pe mine însumi pentru sufletele voastre. Dacă vă iubesc mai mult, sunt iubit cu atât mai puţin?”

Comentariile sunt închise pentru Încă o persoană din Orașul Ineu beneficiază de îngrijire!