Arhivă,  Biserici Penticostale din Regiunea VII Ineu,  Noutăţi

Întâlnire Regională de Tineret – Concert de Colinde la Biserica Penticostală ”Betania” Ineu

În data de 16.12.2017 la Biserica Penticostală ”Betania” Ineu a avut loc o Întâlnire Regională de Tineret – Concert de Colinde. Programul a fost coordonat de pastorul Moț Ghiocel iar predica a fost rostită de fratele prezbiter. Prof. Onisim Botezatu. Tinerii din toată Regiunea 7 au slujit prin cântare. Orchestra Reunită Ineu – Iermata, Grupul Regional, Grupurile de Tineri, cântări solo și poezii au fost intonate spre Slava Lui Dumnezeu. Au fost tineri prezenți din: Ineu, Chier, Iermata, Bocsig, Bocsig, Gară, Beliu, Stoinești, Dud, Craiva, Gurba, Șicula, Stoinești, Rogoz, Mocrea, Pâncota. La invitația Bisericii Penticostale ”Betania” Ineu, a răspuns pozitiv și ne-a onorat cu prezența și edilul Orașului Ineu, domnul primar – Călin Ilie Abrudan – Dumnezeu să îl binecuvânteze împreună cu familia!

La sfârșitul programului s-a putut gusta o felie de cozonac sau un pahar cu ceai ferbinte, recomandat pentru vremea lunii decembrie. 

Slăvit să fie Dumnezeu pentru acestă întâlnire de tineret, pentru colindul adus și pentru Cuvântul Vestit!

Dumnezeu să răsplătească tinerilor implicați, liderilor de tineret, structurilor de tineret și bisericii gazdă pentru organizare și dăruire!

Vă dorim Sărbători Fericite alături de Sărbătoritul Isus Cristos!

Comentariile sunt închise pentru Întâlnire Regională de Tineret – Concert de Colinde la Biserica Penticostală ”Betania” Ineu