Noutăţi

Sondaj făcut pe tren, ruta Arad – Ineu- Brad, pentru informarea călătorilor privind Coaliția Pentru Familie

Un grup de tineri, membrii Asociației Timotei Ineu, au orchestrat un sondaj de informare privind Referendumul Coaliției Pentru Familie! 

5 noiembrie 2017, sondaj pe ruta de tren Arad – Ineu-Brad și în mod deosebit în Brad.

Sub egida Asociației Timotei Ineu, membră în Coaliția pentru Familie am realizat acest sondaj, încă nu este finalizat și urmează să mai facem astfel de actiuni, iar la final toate rezultatele oficiale alături de chestionarele ca dovadă, vor fi la sediul Asociatiei Timotei Ineu.

Aici rezultatele provizorii .

38 de persoane au participat la acest sondaj:

1.Ce înseamna Familia ?

37- au raspuns, Familia inseamna Barbat-Femeie

1- a raspuns, că poate fi si altceva ( fara insa a explica )

  1. Ce înseamnă homosexualitatea ?

31- au raspuns un păcat

2- au raspuns ca nu știu

3- au răspuns că nu-i interesseaza, consideră ca este o problemă personală

  1. Cum se face ca un grup atat de mic, discriminat din punctul lor de vedere a reușit să blocheze o acțiune perfect democratică, a trei milioane de români?

31-au raspuns, că este un abuz la adresa celor 3 milioane de romani. În același timp consideră că, comunitatea homosexuală este susținută din străinatate nu are nimic în comun cu identitatea noastră de neam și nu este deloc discriminată aceasta comunitate.

3- au raspuns ca nu știu

4- nu au raspuns la aceasta întrebare

  1. La un referendum pentru Familie, ați vota pentru familia liber consimțită între-un bărbat și o femeie ?

35-au răspuns DA

2- au răspuns NU

1- nu știe

  1. Vrei să te implici mai mult pentru adevarata familie ?

28- au răspuns DA

3-au răspuns NU

7- nu au răspuns:

Trag niște concluzii

O majoritate covârșitoare răspunde că Familia este cea lăsată de Dumnezeu barbat-femeie, că mai apoi unii să susțină într-un fel sau altul ideea homosexuală. Aceștia nu văd că se contrazic pe ei inșiși, întrucât termenul de familie chiar ei au spus ca este atribuit cuplului Bărbat-Femeie. Asta nu înseamnă ca avem un discurs al urii față de homosexuali, doar ca ei nu se pot numi familie, ( nimeni nu ar zice nimic dacă și-ar zice cucurigu-cucurigu sau cot-co-dac-cot-co-dac) avem dreptul de autor la acest termen Familie și trebuie să îl apărăm!

Din păcate am constatat că foarte puțini pot explica sau măcar să arate că știu ce înseamnă ideologia homosexuală. Mulți au răspuns că așa se nasc (dar așa ceva nu există din punct de vedere biologic sau pshihologic), alții au spus că așa simt ei (i-am întrebat dacă lumea noastră este guvernată de simțuri, am admis că viața se trăiește prin simțuri, dar nu poate fi guvernată de simțuri, ele nu au o etică comună tuturor ). Mă îngrijorează acest aspect; mulții au spus că este un pacat, dar nu au argumente, iar un om fără argumente este o victimă sigură, precum un castel de nisip înaintea refluxului.

De implicat? Nu ne implicăm nici noi, cei care avem la activ sute de slujbe bisericești. Asta e drama noastră, trăim de azi pe maine spiritual ( cați pot raspunde afirmativ la întrebarea ”Ești Mântuit?”) Nu ne pasă că ne sunt călcate în picioare drepturile, nu ne pasă că ară Satan pe spinarea noastra cu grijurile, nevoiile de zi cu zi și cu păcate.

Concluzie – Dacă nu se face referendum este vina voastră!

Dacă nu se fac Marșuri pro-Familie este vina voastră!

Dacă casele de cultură nu aud mesajul Mântuirii este vina voastră!

Dacă bisericiile nu devin Case de Rugăciune, Spitale, Adăposturi, Colț de Rai, Sprijin, Bucurie, este vina voastră!

Dacă trenurile nu cântă spre lauda Domnului este vina voastră!

Dacă Școliile nu scot Oameni este vina voastră!

A voastră, a celor ce dormiți între 4 pereți duminica, ce vă ziceți creștini dar mintiți, nimei nu se naște creștin ci devine prin Credința în Iisus Cristos!

A voastră ce ați abandonat lupta!

A voastră, ce nu vreți să mai fiți români, ați uitat prețul limbii si faptul că Dumnezeu vrea să fie lăudat în limba română!

Este VINA MEA că nu stiu sa spun… mai bine: Treziți-vă!

Articol scris de  Casian Dimb 

Comentariile sunt închise pentru Sondaj făcut pe tren, ruta Arad – Ineu- Brad, pentru informarea călătorilor privind Coaliția Pentru Familie