Comunicate

Nevoie de Slujitori în Regiunea VII Ineu!

Regiunea se va împărți pe zone cu localități și sector de slujire astfel: Zona 1 – Ineu asistență regională!
Zona 2 – Iermata, Șicula și Gurba – Berechiu, Cermei, Șomoșcheș, Apateu, Șepreuș, Moțiori, Tălmaci, Susag (Câmpia Cermei), Avram Iancu.
Zona 3 – Beliu, Bocsig, Agrijul Mic – Răpsig, Seliștea, Archiș,Groșeni, Bărzești, Secaci, Botfei, Benești, Bochia, Urviș de Beliu, Nermiș, Tăgădău, Vasile Goldiș.
Zona 4 – Stoinești, Rogoz – Craiva, Coroi, Șiad, Mărăuș, Ciuntești, Chișlaca.
Zona 5 – Chier, Târnova, Dud – Tauț, Camna, Satu Mic, Șilindia, Luguzău, Minișel, Minișu de Sus.

În urma acestei analize observ că toți tinerii băieți de la 18 ani în sus trebuie să se înscrie la Școala Biblică Timotei pentru a acoperi toate zonele din Regiunea VII! Ne dorim să acoperim ca slujire bisericile care au nevoie de slujitori dar și să plantăm biserici în acestă ”Africă” de Arad!

Rog liderii de tinert să vă faceți calculele și să vedeți efectivele locale, adică să luați în evidență tinerii care sunt în stare să slujească și să ne organizăm astfel slujirea!

Spre exemplu la Ineu avem 5 tineri care predică și alți 5 care cântă…deci dacă îi trimitem 2 câte 2 acoperim 5 localități!

Avem de acoperit prin slujire 35 de localități…. x câte o echipă de 2… = 70 de tineri care slujesc… deci să duduie Școala Biblică cât de repede că nevoia este mare!

Vă așteptăm să vă înscrieți la Școala Biblică Timotei Ineu!
Telefon 0742.504.970 – contact Bulzan Marian

Rezumat și concluzii a ședinței Consiliului Director al Asociației Timotei Ineu din data de 18.06.2017
1. Liderii de tineret vor avea delegații și prerogative organizatorice pentru bisericile unde există puțini tineri sau nu există deloc, pentru a acoperi toată Regiunea. În acest demers se va lua în considerare sectorul de pastorație, pentru ca structura de tineret zonală să fie eficientă! De exemplu liderul de tineret poate avea în echipă mai mulți vicelideri cu delegație de lider pentru o biserică.
2. Pentru Revista ”Copil în Credință” căutăm o persoană disponibilă să fie redactor șef! Asigurăm partea tehnică și resursele, dar avem nevoie de o persoană care să managerieze revista: să facă articole, să preaia interviuri, poze, să redacteze, etc. Să își facă echipă! Asociația Timotei Ineu va sprijini astfel echipa de redacție! Dacă ai pe inimă din partea Domului acestă chemare, contactează-ne!
3. Ziua Asociația Timotei Ineu va fi declarată la data de 24 Mai și o vom celebra prin manifestări și o serie de evenimente pregătite din timp!
4. Vom avea o ieșire regională la iarbă verde, în zona Groșeni, cu tinerii într-o zi de sâmbătă din 9 sau 16 Septembrie 2017.
5. S-a hotărât în unanimitate ca Cercul de Rugăciune să fie organizat la Bocsig, datorită faptului că Biseria Penticostală din Bocsig ne-a găzduit Serile Regionale de Rugăciune și mai mult de atât, este principalul organizator regional în astfel de evenimente. Ne vom adresa conducerii bisericii pentru a realiza acest demers!
6. Școala Biblică Timotei își așteaptă cursanții! Înscrieți-vă ca să putem da drumul acestui proiect!
7. Vom încerca ca să punem în derulare programul de dezvoltare al Asociației Timotei Ineu. Ne bucurăm că partea de film funcționează la capacitate maximă! Canalul youtube al Asociației Timotei Ineu este actualizat cu fiecare eveniment! Mulțumim liderului de tineret Micora Dorel pentru slujba făcută și echipei sale! Dumnezeu să vă dea putere în acest domeniu și înțelepciune! Pentru spoturile de promovare și promo așteptăm idei! Dacă doriți să faceți documentare privind lucrarea Lui Dumnezeu din localitatea dvs, cu privire la: mărturii personale, istoria bisericii, interviuri, etc. vă rugăm să ne contactați!
8. Consiliul Director al Asociația Timotei Ineu împreună cu liderii de tineret prezenți și frații prezenți la ședință sunt de acord cu implicarea și participarea la tabăra ”Trăiește Altfel” care va avea loc la Șuncuiuș! Așteptăm să vă înscrieți! Puteți să o faceți la numărul de telefon 0742.504.970 sau direct aici pe facebook.
9. Dacă doriți să organizați evanghelizare într-o localitate din Regiunea VII vă așteptăm să ne contactați!

Dumnezeu să fie lăudat că lucrarea Lui propășește!