Arhivă

Întâlnire de Tineret la Biserica Penticostală din Codru – Județul Bihor

Dumnezeu ne-a binecuvântat cu Har din Harul Său la Biserica Penticostală din Codru, pe granița dintre Județul Arad și Bihor. Tineri din 18 adunări penticostale și baptiste au participat la Întâlnirea de Tineret, care a avut drept scop proclamarea Evangheliei, ce duce spre pocăință și sfințire!

Coordonatorul Județean al Departamentului de Tineret și Misiune al Județului Arad, fratele prezbiter – prof. Onisim Botezatu a predicat Cuvântul Lui Dumnezeu! Programul a fost condus de frații slujitori ai Bisericii Penticostale din Codru – Daniel Ardelean și Cotuna!

Tinerii au slujit în cântare, au dat îndemnuri la rugăciune! 

Dumnezeu să binecuvânteze pe toți cei care au participat și au făcut un efort, pentru a fi prezenți la părtășie, din atâtea localități!

Dumnezeu să răsplătească Adunării Penticostale din Codru și tuturor celor implicați, pentru dăruire și dragostea arâtată! 

Tinerețea fără experiență a șoferilor, a fost pusă la încercare: drumul în localitatea Codru, duce pe munte! Slăvit să fie Dumnezeu care ne-a păzit și ne-a ocrotit! Pentru mulți tineri a fost o experiență ce va rămâne multă vreme în amintire…