Arhivă,  Uncategorized

Seară de Colinde la Biserica Penticostală Ineu

Asociația Timotei Ineu împreună cu tinerii din Regiunea 7 Ineu au organizat prima Seară de Colinde autentic penticostală, Cristocentrică(având în centru pe Cristos), la Biserica Penticostală Betania Ineu. Au slujit: Fanfara Bisericii Penticostale Iermata – dirijor Ionel Ursu; Orchestra Bisericii Penticostale Betania Ineu – dirijor Florin Bercea; Grupul Regional al Asociației Timotei Ineu coordonat de liderul regional de tineret Bulzan Marian Gigel. Programul de două ore a fost un adevărat concert, rivalizând cu alte concerte organizate la scară mare în marile metropole Europene. Două ore, prin cântare, recitare și colind, s-a adus în fața publicului prezent, realul motiv al Sărbătorilor de Iarnă: Nașterea lui Isus Cristos! Programul desfășurat a avut la bază un poem împletit cu cântările formațiilor prezente, soliști și recitatori. Păstorul Bisericii Penticostale Betania – Ghiocel Moț a prezentat pe scurt, două motive ale Dragostei Lui Dumnezeu pentru care a timis pe Isus Cristos să se nască în lumea noastră. Prezbiterul Bisericii Penticsotale Betania – Teodor Lazea – a încehiat seara de colinde prin a mulțumii participanților și tuturor celor implicați pentru relizarea primei ediții a acestui maraton de colinde – 25 de colinde și 60 de strofe de poezie pregătite responsabil și minuțios! Regiunea 7 are tineri talentați, leviți cu har, oameni înțelepți și pregătiți, călăuziți de Duhul Lui Dumnezeu – să ne rugăm și să susținem lucrarea de tineret de astăzi care va fi biserica de mâine!

A fost o seară în care cei ce îl iubesc pe Dumnezeu și pe Fiul Său Isus Cristos au avut ocazia să asculte muzică de calitate și să se delecteze intelectual și spiritual prin fumusețea poetică a limbii române. La sfârșit toată adunarea a stat la părtășie savurând o bucată de cozonac și un ceai fierbinte, ceaiul fiind binevenit în acest timp rece. 

”Vreau să mulțumesc tinerilor din Regiunea 7 care s-au implicat în susținerea acestui eveniment, marcă penticostală autentică. Consider că penticostalii  au valori spirituale și culturale unice, iubesc calitatea și implicarea în slujire. Dumnezeu să răsplătească liderilor de tineret, tinerilor din: Iermata, Chier, Șicula, Bocsig, Beliu, Stoinești, ”Eben-Ezer”Ineu, fanfarei Bisericii Penticostale din Iermata, tinerilor care au asigurat transportul, filmarea, pozele și sprijinul logistic. Doresc să mulțumesc tinerilor cărora le slujesc din Biserica Penticostală Betania pentru implicare și dăruire, dar și dirijorului nostru de orchestră pentru tot efortul depus! Mulțumesc conducerii bisericii pentru că ne susține în orice ațiune sau activitate! Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți cei care ați fost prezenți la Seara de Colinde! A Lui Dumnezeu să fie toată Slava, Gloria și Onoarea… a noastră pocăința și semrenia!”

Nașterea Lui Cristos să vă fie de folos! – urarea penticostală! Cristos s-a Născut!

Lider regional de tineret – Regiunea 7 Ineu, Președintele Asociației Timotei Ineu; Lider de tineret Biserica Penticsotală Betania Ineu                                                                                   Bulzan Marian Gigel

Comentariile sunt închise pentru Seară de Colinde la Biserica Penticostală Ineu