Arhivă,  Uncategorized

Întâlnire de Tineret la Biserica Penticostală Bocsig – 03.12.2016

Întâlnire Regională de Tineret la Biserica Penticostală Bocsig 3.12.2016

Această întâlnire de tineret a avut loc prin implicarea Regiunii 7 de Tineret Penticostal, o regiune ce cuprinde peste 20 de biserici penticostale. Tinerii penticostali au înființat o organizație pentru această zonă întinsă, cu centrul la Ineu, ce poartă numele de ”Asociația Timotei Ineu”. Asociația Timotei Ineu prin colaborare cu Departamentul de Tineret Regional Penticostal și cu implicarea bisericilor penticostale din regiune, organizează lunar sau bilunar, Întâlnirea Regională de Tineret. Biserica Penticostală din Bocsig a fost gazda evenimentului din luna decembrie 2016. Ce fac tinerii penticostali la o astfel de întâlnire? Ce ne învață Sfânta Scriptură: se cântă cântări spre Slava Lui Dumnezeu, se fac rugăciuni, se predică Biblia… e locul unde tinerii se întâlnesc și au părtășie. Predicatorul serii a fost pastorul Alin Nemeș din Linz – Austria. Slujba a fost coordonată de diaconul bisericii, fratele Palcu Teodor. A cântat Orchestra Regională formată din Orchestra Bisericii Penticostale ”Betania” Ineu și Orchestra Bisericii Penticostale Iermata. A cântat și fanfara Bisericii Penticostale Iermata. Tineretul penticostal este foarte activ și implicat în slujire, dovadă stă activitatea tinerilor care au slujit din mai multe biserici penticostale, prin cântare: ”Betania” Ineu, ”Eben-Ezer”Ineu, ”Filadelfia” Beliu, ”Filadelfia” Agrijul Mic, Rogoz, Stoinești, Bocsig, Șicula, Gurba, Iermata, Chier, alături de tineri veniți din Sebiș, Oradea și Arad. Suntem recunoscători lui Dumnezeu pentru că și în anul 2016 mai sunt tineri care îl iubesc pe Dumnezeu și trăiesc o viață sfântă, fiind un exemplu pentru societate și comunitate. Asociația Timotei Ineu se implică în proiecte de ajutorare, în acțiuni umanitare, în activități care dezvoltă caracterul penticostal, cum ar fi: rugăciune, studiul Bibliei, cântare, evanghelizare, etc. Asociația Timotei Ineu este a 40 – a organiație membră ce susține Coaliția Pentu Familie. Asociația Timotei Ineu este organizația care unește tineretul penticostal, se implică în educarea spirituală și implicarea directă a tineretului în participarea la viața comunității.
Vă așteptăm împreună cu noi, să ne bucurăm de mântuirea Domnului Isus, de aceea puteți participa la slujbă în oricare biserică penticostală din Regiunea 7, în fiecare duminică de la ora 09:00 – 12:00! Căutați bisericile penticostale din localitățile: Ineu, Bocsig, Chier, Târnova, Dud, Nadăș, Iermata, Mocrea, Șicula, Gurba, Berechiu, Cermei, Beliu, Rogoz, Stoinești, Agrijul Mic, Hășmaș, Archiș, Groși, Mânerău – pentru că acolo veți afla oameni care fac voia Lui Dumnezeu și împlinesc Scriptura!
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Consiliul director al Asociației Timotei Ineu telefon 0742.504.970/0787.639.544, email dtrp7ar@yahoo.com sau www.timoteiineu.wordpress.com
Președinte Bulzan Marian Gigel – Biserica Penticostală ”Betania” Ineu
Vicepreședinte Adrian Burtă – Biserica Penticostală ”Filadelfia” Beliu
Membru – Dimb Casian – Biserica Penticostală Iermata
Membru – Moroșanu Teodor – Biserica Penticostală Chier
Membru – Nicolae Moțiu – Biserica Penticostală Stoinești