Arhivă

Întâlnire de Tineret, în aer liber, la Agrijul Mic 03.09.2016 – Galerie foto

Este ultima întâlnire de tineret din acest an în aer liber, fiind împreună anul acesta doar de 1 Mai. Dumnezeu ne-a binecuvântat și ne-a dat sănătate, putere, ne-a purtat de grijă, ne-a călăuzit drumul și s-a îngrijit de toate pentru noi, de aceea suntem recunoscători Lui. A fost o zi frumoasă, însorită, un început blând de toamnă. Datorită numeroaselor evenimente(botezuri, tineret, evanghelizări, seri prelungite, etc.) din Regiunea VII – nu a fost posibilă organizarea acestei întâlniri decât la început de septembrie. Chiar dacă, cad frunzele, Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru Isus Cristos, ne-a ascultat rugăciunile și ne-a dat un timp frumos. 

Dumnezeu să răsplătească și să binecuvânteze pe fratele prezbiter Darius Filomon de la Gura Văii care ne-a slujit în Vestirea Cuvântului Lui Dumnezeu.

Dumnezeu să răsplătească Bisericii Penticostale din Agrijul Mic, fraților și surorilor, comitetului, fratelui responsabil – fratele diacon Ionel, fratelui păstor Mitică Hanga. Deasemenea suntem recunoscători Domnului pentru masa de dragoste și mulțumim familiei Mâneran pentru pregătirea mesei. Domnul să binecuvânteze solariile și livezile de la Iermata și să dea belșug de roade celor care ne-au îndulcit gulașul cu o salată de roșii cu ”piparcă”, dar și pentru piersicile zemoase. (AMIN)

Domnul Dumnezeu în Numele Domnului Isus să răsplătească liderilor de tineret, tinerilor, pentru sacrificiul depus cu transportul, masa, implicarea, amenajarea spațiului, tehinica audio!

Au participat peste 100 de tineri penticostali din peste 15 localități: Ineu, Șicula, Gurba, Iermata, Chier, Bocsig, Bocsig Gară, Beliu, Stoinești, Agrijul Mic, Pâncota, Poclușa, Beiuș, Curtici, Rogoz, Chereluș și alte localități. Slăvit să fie Domnul!

Asociația Timotei Ineu a suportat o parte din cheltuieli și pe această cale mulțumim lui Dumnezeu care a pus pe inima câtorva frați și surori să ne caute și să sponsorizeze această lucrare! Dumnezeu să le răsplătească bunătatea și dragostea față de această lucrare!

Am avut program de la ora 10:00 la ora 13:00 – tinerii au slujit în cântare, poezie, mărturie. La ora 13:00 am avut masa de dragoste. Amenajarea spațiului a început de vineri seara, umblând cu tractorul fratelui Florin după bănci și mese.  După ora 13:00 am avut diverse activități sportive – fotbal, volei – dar și părtășie în cântare alături de unele persoane din sat venite să asculte Cântările Domnului. Deasemenea tinerii au făcut jocuri, iar Întâlnirea de Tineret s-a terminat cu rugăciune, curățenie, strângerea scaunelor, a băncilor, a meselor, la ora 21:30 plecând organizat spre casele noastre, pentru a ne odihni și a fi fresh pentru ziua de duminică! Cei care au participat la Întâlnire au slujit dimineața în adunările de proveniență! Dumnezeu să vă binecuvânteze!