Comunicate,  Uncategorized

A apărut revista pentru tineri şi adolescenţi „Copil în credinţă”, revista regiunii de tineret!

         Prin harul Domnului Isus, a apărut prima ediţie a a revistei de tineret pentru tineri şi adolescenţi!

        Prin această revistă, ca organ regional de presă, dorim să acoperim atât nevoia spirituală a tinerilor creştini, cât şi nevoia de informare cu privire la anumite domenii de activitate! Apare bimestrial( la două luni), pentru a avea timp de colectare a informaţiilor! Fiecare adunare locală va primi un număr de reviste, în funcţie de numărul de tineri

       Revista se adresează tineretului penticostal, bisericilor care fac parte din regiune, tinerilor creştini, fiind o resursă indispensabilă care uneşte, apropie şi creează relaţii frăţeşti la nivelul comunităţii penticostale, fiind o importantă voce a tineretului penticostal din această regiune!

        Aici veţi găsi predici, îndemnuri, articole, ştiri, noutăţi, informaţii, resurse, contact, pe viitor chiar locuri de muncă şi informaţii despre anumite servicii! Dorim să fie o revistă practică, care vine în ajutorul comunităţii penticostale, prin însăşi afirmarea ei ca forţă spirituală, morală, socială şi economică!

      Informaţiile se colectează prin intermediul compartimentului Mass-Media, a tinerilor care se implică prin prelucrarea materialelor la nivel local, apoi, transmiterea lor prin canale media, către compartiment, spre a fi folosite, iar informaţiile verificate! Sunt tineri foarte competenţi, unii pregătiţi în domeniu, ceea ce pe viitor va dezvolta cultura penticostală!

      Dorim ca informaţiile să zidească, să aducă prospeţime, să facă legătura între noi, într-un timp atât de ocupat ca acesta!

       Trebuie menţionat că eforturile financiare sunt suportate de către tineri, de aceea să nu dispreţuim începuturile slabe! Odată cu dorinţa de a scrie, s-au ivit şi probleme tehnice de redactare, diacriticile, programele folosite fiind cele mai simple şi mai comune, tipul de hârtie, şi alte chestiuni noi pentru tineri promiţători, dar la început de slujire!

        Credem că această lucrare, este o lucrare bună, făcută din dorinţa de a promova valorile spirituale şi culturale ale penticostalismului, adaptat acestei regiuni istorice, cu specific unic în judeţ, comunitatea penticostală reprezentând o forţă serioasă cu resurse sustenabile pentru societate! Scopul este de a răspândi Evanghelia, către tineret, prin prisma accentului penticostal! Tinerii să îl cunoască pe Cristos la lumina Evangheliei, apoi să fie integraţi în slujire, comunitatea penticostală fiind deschisă pentru a îi primi, pentru a îi învăţa calea Domnului!

 Photo0054 Photo0052 Photo0053

 

 

 

 

 

 

 

 

Să susţinem în rugăciune această lucrare frumoasă şi dorită de tineri!

Dacă doriţi să vă implicaţi contactaţi tinerii care fac parte din compartimentul Mass – Media!

Doamne ajută, Doamne dă izbândă!

Comentariile sunt închise pentru A apărut revista pentru tineri şi adolescenţi „Copil în credinţă”, revista regiunii de tineret!