Comunicate,  Uncategorized

În atenţia tineretului DTRP7AR

Prin harul Domnului Isus, toţi tinerii din regiune vor fi implicaţi în acest proiect, în urma identificării chemării pe care o va observa fiecare lider de tineret. Pentru ca fiecare compartiment să fie funcţionabil şi activ, e necesar ca toţi tinerii să fie cuprinşi în slujire, de aceea facem apel la seriozitate şi implicare.

Fiecare tânăr/tânără, va avea două alternative: 1 – Să se implice la îndemnul şi chemarea liderului de tineret pentru a activa într-un compartiment; 2 – Dacă îşi cunoaşte chemarea şi îndemnul inimii pentru a sluji, respectiv compartimentul unde ar putea activa cu drag, din proprie iniţiativă să discute cu liderul de tineret. Acesta va oferi îndrumarea necesară.

Astfel, fiecare lider de tineret este responsabil peste un compartiment. Compartimentul este la nivel regional specializat pe un anumit scop. În urma repartizărilor, tineretul local al fiecărei adunări, prin formarea echipelor, va putea să se organizeze pe echipe în compartimentele specifice activităţii, sub îndrumarea liderului de tineret şi al liderului de compartiment.

Toţi cei care aveţi pe inimă, doriţi, vă place, slujiţi, activaţi, vă lăsaţi folosiţi şi îndrumaţi în următoarele activităţi, aveţi la dispoziţie următoarele compartimente din care puteţi face parte şi criteriile prin care puteţi să le accesaţi.

Compartimentul de Organizare face posibil realizarea obiectivelor şi a scopului asumat. Veghează ca viziunea adoptată acestei lucrări să fie o reuşită în vederea proăşirii spirituale, intelectuale şi chiar materiale a tineretului. Prin acest compartiment se coordonează toate activităţile din departament, relaţiile dintre compartimente fiind ferite de un eventual blocaj la nivel de informaţie, activitate sau colaborare.

Pentru acest compartiment, pe lângă liderii de tineret, criteriile care selectează tinerii sunt: tinerii cu potenţial, calităţi de leadership, tineri care sunt respectaţi, care nu se impun ca şefi ci ca lideri, cu responsabilitate, gata oricând pentru a creea unitate în rândul tinerilor, dornici să facă lucrarea lui Dumnezeu prin coordonare, diplomaţie, relaţii constructive, roadă şi daruri. Vor avea responsabilitatea de a ajuta liderii de tineret în multe privinţe şi domenii, astfel având posibilitatea de a creşte în domeniul administraţiei bisericeşti cunoscând normele şi spaţiul de activitate penticostal, normal, al lucrării de tineret.

Pentru informaţii scrieţi-ne pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com

Compartimentul de Studiu Biblic îşi doreşte să implice toţi tinerii bărbaţi care studiază şi vestesc Cuvântul lui Dumnezeu, iar surorile care studiază Biblia pentru a învăţa copii şi pentru a fi bune cunoscătoare a Scripturilor. Criteriile includ pe toţi cei cu cunoştinţe teologice sau personale, dar care sunt folosiţi în slujire, care se ocupă de lucrarea cu copii, care sunt învăţători, care doresc să predice/să înveţe Cuvântul, pentru a sluji.

Vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com

Compartimentul de Rugăciune include toţi tinerii care le place rugăciunea, care caută să se apropie de Domnul, să fie folosiţi, cei cu daruri spirituale şi cu slujbe spirituale, care iubesc serile de rugăciune, nopţile prelungite, zile pline, etc. Criteriile solicită tinerii ai rugăciunii, pe cei cu daruri, pe cei care vor să fie parte din cercul de rugăciune, de veghe al regiunii 7.

Vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com

Compartimentul de Muzică include toţi tinerii care sunt leviţi, care slujesc prin cântare şi poezie, sau altă formă de manifestare muzicală. Criteriile sunt cunoştinţele muzicale, sau de organizare a unui program muzical, cunoaşterea funcţionării a unui program, într-un cuvânt toţi cei care ştiu să slujească prin cântare şi poezie.

Vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com

Compartimentul de Mass – Media 

Orice lucrare buna trebuie promovata ,regiunea noasta este incarcata de istorie si semnificatii profund spirituale si desi usor depopulata cu un potential imens.

Fac apel la toti tinerii din Regiunea Vll de tineret penticostal care doresc sa-si promoveze bisericile in care slujesc si regiunea in sine sa mi se alature in compartimentul Mass-Media

Mai jos gasiti cateva obiective si lucrari care au loc in acest compartiment si care pot fi niste pasiuni sau hobby-uri personale ale tinerilor:
-fotografierea
-filmarea
-reporteri
-corectori de texte
-textieri
-informaticieni
-IT-isti
-distribuitori de reviste
-creatori de devotionale
-facebook-isti :))))))) adica daca va place facebook haideti sa-l folosim intr-un scop bun !!!!

Lider de tineret Casian Dâmb! Vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com

Compartimentul de Misiune include tinerii care au vocaţia de evanghelişti, misionari, pe cei ce doresc să vestească evanghelia, care ştiu să relaţioneze în vederea vestiri Evangheliei. Criteriile admit pe cei care au călăuzirea Duhului Sfânt şi care vestesc Evanghelia, care predică sau fac orice altă lucrare, în scop evanghelistic.

Vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com

Compartimentul Social include tinerii care vor să ajute, doresc să facă milostenie sau alte acte de bunăvoinţă faţă de cei în suferinţă, de cei în lipsuri. Criteriile includ tinerii care cunosc cazuri sociale, care doresc să se implice în aceste rezolvarea şi ajutorarea acestor cazuri, dar nu au posibilităţi de transport, spre exemplu. Împreună putem să ajutăm!

Vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com

Compartimentul de Date include tinerii care vor să facă activitate de arhivistică, de secretariat, de colectare a datelor şi depozitarea lor în funcţie de specificul compartimentelor. Criteriile sunt simple pentru acest compartiment. Ar fi nevoie de circa 10 tineri care să se ocupe de acest domeniu, de acest specific.

Vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com

Pentru detalii, intrebări, dorinţe, implicare şi participare, pentru orice informaţie, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa de email: dtrp7ar@yahoo.com 

Doar prin comunicare vom ajunge la colaborare în unitate!

Dumnezeu să dea biruinţă tuturor în slujire! Astfel tineretul local va fi divers implicat, nu numai pe plan local, prin compartimente, pe plan regional!

Comentariile sunt închise pentru În atenţia tineretului DTRP7AR