Bisericile Penticostale din Regiunea 7 – Înscrie-te în REGIUNEA 7!

Aici veți afla informații despre fiecare Biserică Penticostală din Regiunea/Zona 7!

Informații administrative, organizatorice, anunțuri și comunicate!

Sunteți tineri în biserica penticostală dar vă lipsește organizarea? Nu sunteți parte membră a niciunei structuri de tineret? 

ÎNSCRIE-TE cu tot tineretul în Asociția Timotei Ineu și fiți parte a Regiunii 7! 

Condiții pentru înscrierea întregului tineret, respectiv a bisericii din care tinerii fac parte:

1. Cerere adresată Liderului Regional de Tineret!

2. Acceptarea Regulamentului Intern de Tineret – Lider de Tineret, Vicelider de Tineret, Secretar de Tineret!

3. Participarea activă la toate acțiuniile desfășurate în comunitatea penticostală!

Despre condiții…

1. Cererea se face de către un tânăr/o tânără din biserică, în scris, apoi vor începe discuțiile cu întreg tineretul și conducerea bisericii în vederea integrării și acceptării în structura de tineret Departamentul de Tineret Regional Penticostal – Regiunea 7 Ineu – Arad. Înscrierea ca membru în Asociația Timotei Ineu asigură din punct de vedere juridic angajamentul față de lucrea de tineret!

2. Structura de tineret pe plan local este formată din: Lider de Tineret, Vicelider de Tineret și Secretar de Tineret! Aceștia se aleg de comun acord cu majoritatea de voturi a tinerilor, organizarea fiind făcută în colaborare cu conducerea bisericii locale. Se completează un proces verbal în care se confirmă tot procesul electiv și tinerii aleși. Condițiile pentru alegerea în departamentul de tineret pe plan local reprezintă condițiile membrale ale bisericii. Toate acțiunile tinerilor vor fi consemnate în proces verbal și o copie va fi transmisă comitetului bisericii pentru a asigura comunicarea și colaborarea pe plan local, atât administrativ cât și spiritual!

3. Ca tânăr în comunitatea penticostală ai datoria să crești din toate punctele de vedere, să te dezvolți, să te maturizezi, să îți asiguri un viitor puternic în credință și în fapte, slujind și având caracterul Domnului Isus Cristos, lucrând în toată puterea Duhului Sfânt! Familia are nevoie de tine… biserica are nevoie de tine… societatea are nevoie de noi toți!

Lasă un răspuns

Sună acum!