Noutăţi

60 de copii așteaptă un cadou! ”Matei 7:11 Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru, care este în ceruri, va da lucruri bune celor ce I le cer!”

60 de copii din localitățile Mânerău și Agrijul Mic așteaptă un cadou cu ocazia Sărbătorii Nașterii Mântuitorului Isus Cristos ( sau de Crăciun, termen popular)! Ar fi nevoie de 1000 de lei! Ei se pregătesc temeinic cu învățarea psalmilor, a versetelor biblice, a colindelor și a poeziilor recitate într-un poem!

42 de copii avem numai în localitatea Mânerău! În 25 Decembrie de la ora 14:00 avem Slujba Divină la Biserica Creștină Penticostală din Mânerău – moment în care vom asculta slujirea lor și le vom dărui cadourile! Urmează ca a doua zi de Crăciun, de la ora 14:00 să colindăm familiile acestor copii și alte familii din localitatea Mânerău!

Dumnezeu să lucreze! Dacă am strânge mai mult, am putea face o bucurie la mai mulți copii și în mai multe biserici de țară din întreaga regiune!

 

Comentariile sunt închise pentru 60 de copii așteaptă un cadou! ”Matei 7:11 Deci, dacă voi, care sunteţi răi, ştiţi să daţi daruri bune copiilor voştri, cu cât mai mult Tatăl vostru, care este în ceruri, va da lucruri bune celor ce I le cer!”

Sună acum!