Comunicate,  Noutăţi

Proiect Ajutorare și Misiune în Oltenia – Județul Mehedinți

Asociația Timotei Ineu a luat act de nevoile și urgențele cu care se confruntă comunitatea penticostală locală, păstorită de fratele Hromei Ilie în Județul Mehedinți, pentru localitățile: Noapteșa și Strehaia.

Vizita de lucru va fi desfășurată în perioada 19.07.2019 – 21.07.2019. Până la data de 18.07.2019 se va desfăcura campania de strângere de fonduri și ajutoare: alimente neperisabile și saltele.  

În urma discuțiilor detaliate referitoare la situația descrisă ar fi necesară implicarea în următoarele acțiuni: 

 1. Donație de saltele de 1 persoană pentru Spitalul de Psihiatrie din Gura Vării – MH 
 2. Fonduri pentru Tabăra de Copii din Noapteșa – o tabără care strânge în jur de 100 de copii din localitățile limitrofe, fiind necesar acordarea de 3 mese pe zi + cheltuieli necesar. Aici vor avea loc lecțiuni biblice, activități de agrement și consiliere
 3. Organizarea unei întâlniri de tineret în data de 20.07.2019 
 4. Sora Zarina activează în fiecare an, fiind implicată în lucrarea de ajutorare a văduvelor. În decursul anului acesta organizează întâlniri specifice cu scopul de a încuraja, cerceta și mângâia văduvele în necazurile lor și oferirea unui mic ajutor după caz. 
 5. Dorim să avem o întâlnire/training cu slujitorii locali, acestă părtășie fiind necesară pentru a îi încuraja, pentru că zona lor de slujire este una foarte grea, fiind lipsiți de sprijin spiritual și financiar, fiind o mare diferență spre exemplu între Județul Arad și zona Olteniei. Acești slujitori sunt implicați cu toată familia pentru a susține lucrarea dar și bisericile locale, prin propriul exemplu și efort financiar, fiind primi vizați când se ivește o greutate în comunitate. 
 6. Biserica Penticostală din Strehaia este în construcție. Bugetul lor este unul limitat. 
 7. Biserica Penticostală din Noapteșa are acoperizuș de azbest deteriorat și trebuie înlocuit. 
 8. Ajutorarea unor famili cu nevoie specifice: cazuri de boală, cazuri sociale, familii numeroase și urgențe.

Toate ajutoarele – alimente și saltele se vor împacheta în folie/saci menajeri. Pentru depozitare și predare vă rugăm să ne contactați la numerele de telefon: 0742504970 – Marian Bulzan și 075468828 – Micora Dorel 

Pentru donații financiare vă stăm la dispoziție la sediul Asociației Timotei Ineu sau puteți face donații direct în contul Asociației Timotei Ineu sau contactând persoana de legătură pentru chitanță la telefon – 0742504970 Bulzan  0751807873 Mureșan. 

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

47/05.07.2019

 • 2 Corinteni 9:1 Este de prisos să vă mai scriu cu privire la strângerea de ajutoare pentru sfinţi.

 • 2 Corinteni 8:20 În chipul acesta, vrem ca nimeni să nu ne defaime cu privire la acest belşug de ajutoare de care îngrijim.

 • 1 Corinteni 16:2 În ziua dintâi a săptămânii, fiecare din voi să pună deoparte, acasă, ce va putea, după câştigul lui, ca să nu se strângă ajutoarele când voi veni eu.

 • Romani 15:26 Căci cei din Macedonia şi Ahaia au avut bunătatea să facă o strângere de ajutoare pentru săracii dintre sfinţii care sunt în Ierusalim.

Termometru ce indică suma propusă de colectare în cuantum de 10000 Lei, exprimată în LEI.

Created using the Donation Thermometer plugin https://wordpress.org/plugins/donation-thermometer/.10,000LeiRaised 7,000Lei towards the 10,000Lei target.7,000LeiRaised 7,000Lei towards the 10,000Lei target.70%

 

Donează și tu! 

Susține în rugăciune, financiar și material următoarele obiective: 

 1. Ajutor spiritual și financiar – renovare lăcașuri de cult, reparații clădiri, etc. 
 2. Sprijinul Văduvelor și a Orfanilor
 3. Propovăduirea Evangheliei
 4. Motivarea tinerilor la o viață de slujire
 5. Sprijinirea slujitorilor din bisericile locale
 6. Proiecte sociale
 7. Logistică – transport, cazare, masă, etc. pentru slujitorii implicați 

Sună acum!