Proiecte,  Uncategorized

”Este mai ferice să dai decât să primești!”

Faptele apostolilor 20:35 În toate privinţele v-am dat o pildă şi v-am arătat că, lucrând astfel, trebuie să ajutaţi pe cei slabi şi să vă aduceţi aminte de cuvintele Domnului Isus, care Însuşi a zis: ‘Este mai ferice să dai decât să primeşti.’ ”

Cuvintele Mânuitorului au fost împlinite de către oameni care au înțeles Voia Lui Dumnezeu! În acest proiect de ajutorare au participat: Asociația Timotei Ineu ca organizator; Fundația ”Friends of Siners”; Departamentul de Tineret Regional Penticostal – Regiunea 7 Ineu – ce a implicat tineretul din Bisericile Penticostale să se implice în dărnicie. 

Peste 20 de familii  au beneficiat de îmbrăcăminte datorită Fundației ”Friends of Siners” cărora le mulțumim pentru colaborare și dragostea frățească. Alimentele au fost strânse de tinerii din Regiunea 7 Ineu; organizarea, sortarea, distribuirea a fost asigurată de membrii Asociației Timotei Ineu în colaborare cu administrația publică locală! Pe această cale mulțumim autorităților locale pentru sprijin!

Familiile din Șomoșcheș, Șicula, Cermei, Mocrea, care nu își permit transportul din cauza distanței au fost vizitate acasă. 

Stând de vorbă cu părinții, am realizat că aceștia, dacă ar beneficia de ajutor în gospodărie, ar fi asigurată hrana familiei și chiar dezvoltarea condițiilor de trai. Prin urmare în anul 2017 ne-am propus să ne implicăm în câteva familii, ca proiect pilot, prin dezvoltarea unei gospodării: creșterea de animale și grădinărit. 

Aceste ajutoare reprezintă asigurarea hranei pe câteva luni! Dorim să găsim soluții viabile prin care, cei care nu au posibilități, să fie încurajați, învățați să se descurce singuri, pentru a asigura traiul familiei! 

Dacă doriți să ne ajutați în acest proiect numit ”Gospodăria combate Sărăcia” vă rugăm să ne contactați! Dorim să pregătim din această iarnă cu echipa Asociației Timotei Ineu cele necesare: unelte, sămânțuri, materiale de construcție, etc; necesarul! 

Imaginile de mai jos ne-au dus în pragul de a gândi așa! Credem că prin educație și muncă SĂRĂCIA poate fi combătută! Nu este o soluție ca să stai cu mâna întinsă! Am fost dezamăgiți de comunitățile religioase locale care nu se implică cu nimic în a combate sărăcia prin învățătura Evangheliei! Noi ne-am hotărât să împlinim Scriptura!

Dumnezeu să vă răsplătească și să vă binecuvânteze dărnicia! Mulțumesc celor ce au asigurat transportul, împachetarea, distribuirea, sprijinul logistic, efortul financiar.

Bulzan Marian Gigel