Arhivă

”1 Mai ” Regional

”1 Mai” – 23.04.2016

Pentru că sărbătoarea Patimilor cade pe data de 1 Mai, tinerii regiunii 7 de tineret penticostal au avut părtășie la un picnic organizat pe regiune, la Cantonul de la Botfei, special închiriat pentru acest lucru pe data de 23 aprilie. După un revelion petrecut împreună, este al doilea eveniment reușit prin Harul Domnului Isus în care am reușt să fim din nou împreună, tineri din 17 biserici penicostale și baptiste, peste 100 de tineri!

Pentru că ținem la rânduială și ordine, am vrut să respectăm legea picnicului, de aceea am închiriat un spațiu special amenajat cu o capacitate de peste 150 de locuri. Am avut parte de vreme frumoasă, pentru că tinerii postesc în fiecare joi, iar strângerea din 23 aprilie a fost un motiv de rugăciune.

”Nu pot spune decât: Slăvit să fie Domnul!
Am fost 100 de tineri la picnic!
Tineri din: Ineu, Iermata, Moroda, Chier, Gurba, Stoineşti, Rogoz, Beliu, Bocsig, Agrijul Mic, Botfei, Mărăuş, Drauț, Pocluşa de Beiuş, Codru, Curtici, Craiva.

Timpul a fost deosebit, mulțumesc Domnului!

A fost o zi fără incidente şi fără momente neplăcute. Tinerii au dat dovadă de maturitate, pocăință şi seriozitate.

Vă mulțumesc pentru implicare şi participare!

Toată slava, gloria şi lauda este a lui Dumnezeu!

Sunt recunoscător Domnului că El crează unitate între noi şi părtăşie!

Cred că este necesară o asemenea activitate a tinerilor, pentru a învăța ce înseamnă slujirea şi comunicarea! Mă bucur că v-am cunoscut mai bine. Ştiu că Dumnezeu are tineri ai Lui!
Dumnezeu să vă binecuvânteze! 

Sunt impresionat de comportamentul vostru creştin, moral şi uman! Au părinții şi bisericile motive să fie bucuroşi. (Vă mulțumesc!)”

– lider regional Bulzan Marian Gigel

Bilanț
Din totalul de 1425 lei(95×15) s-a cheltuit: 300 lei chirie
534 lei – cartofi(4 saci -15 kg sacu, roşii), apă( minerală – 8 baxuri, plată 4 la 5 litri), ceapă(1 sac), morcovi( jumate sac), carne( 5kg), ketchup, muştar, pahare, farfurii( plate şi adânci); şervețele( şi rolă); cozonaci( 10 buc), condimente, legume, ulei, chibrite, hârtie igienică(1 bax);
72 – lei pâine (2.4 lei bucata de 800 gr);
300 – lei mici
200 – lei cârnați
19 lei alte cheltuieli

Sună acum!