Predici/mesajele Învățătorilor de tineret,  Uncategorized

Lider de tineret Iermata, Casian Dimb

Câteva rânduri pentru noi,  după drama natională din 30.10.2015…

„Da , mesajul lui Dumnezeu este pentru ‚colectiv’ pentru un colectiv de oameni în care ne includ şi pe noi, nefiind la voia întamplării numele acestui club .

– să nu instigaţi la ură pe reţelele de socializare cu postari de genul : „i-a bătut Dumnezeu , mă mir ca nu-s mai mulţi … „etc. Am citit mai multe articole, şi apoi mesaje lăsate de oameni faţă de acest subiect. Opinile se împart în două: cei care susţin că oarecum işi merită soarta referindu-se la providenţa lui Dumnezeu, iar alţii care il ignoră pe Dumnezeu total, punctul lor de vedere fiind ambiguu, că totul a fost doar un accident .

– să nu avem un aer de superioritate, să nu-i privim de sus crezandu-ne mai pocăiţi .

-să întindem o mână de ajutor dacă se poate , să afişăm mesaje de mângăiere pentru cei rămaşi, să arâtăm o frică de Dumnezeu care să o insufle şi celorlalţi fără a ne crede mai speciali. Frica de Domnul este începutul înţelepciunii, omul înţelept poate găsi pacea iar familile celor decedaţi au nevoie de pace.( nu cum o da lumea ci cum o da Dumnezeu !!!)

Unde am fost noi în aceea seară ?? Fiecare să-şi raspundă în dreptul lui; de ce vă întreb acest lucru ?? Vedeţi voi, satan şi-a câstigat dreptul la o sărbatoare naţională închinată lui,(Halloween), acest lucru i-a oferit dreptul să vină înaintea lui Dumnezeu şi să-şi ceară jertfele care i se cuvin. Oameni buni, tineri creştini, lucrul asta se va mai întampla; tu poate ai stat în fata unui tv, laptoop, tabletă, etc. în loc sa te pui pe genunchi şi sa strigi:

Doamne ai milă de tineretul acestei ţări care se închină satanei şi întoarce-l la tine !!!”

Lider de tineret Iermata, Casian Dimb

Comentariile sunt închise pentru Lider de tineret Iermata, Casian Dimb